Let's talk: call +31 20 60 90 444

Bric's

Bric's: de perfecte samensmelting van vorm, functie en design.
Het door Mario Briccola in 1952 opgerichte Bric's Valigeria Industria Fine is altijd toegewijd aan vakmanschap, gevestigd in de modestad Milaan. Aandacht voor detail zijn altijd de kenmerken van het Italiaanse merk Bric's. Door constante ontwikkeling in productie waar r'research'en 'heritage', innovatie en traditie, functionaliteit en elegantie met elkaar verweven zijn, alles in evenwicht met vakmanschap, geavanceerde technologie en interpretatie van nieuwe trends.

Tijdloze schoonheid
Bric's tassen en koffers reflecteren tijdloze schoonheid vanuit de regio: harmonieus vermengtmet de stedelijke en kosmopolitische stijl van Milaan, de stad waar het Flagship Store is gevestigd in Galleria Vittorio Emanuele,

Made in Italy
Wereldwijd is Bric's de ambassadeur van de 'Italiaanse style', profiteren van het potentieel van de wereldmarkt in zowel distributie als productie, en toch trouw blijven aan 'Made by Bric's'die de filosofie en cultuur respecteert van "Made in Italy'.


Toekomst
Vandaag de dag, Bric's vervolgt haar weg als familiebedrijf richting de derde generatie, trouw blijven aan de vooruitstrevende ondernemersdroom van de oprichter Mario Briccoloa. Bric's werkt samen met: Missoni, Agatha Ruiz de la Prada, Campari, , Pininfarina, Porsche Design, Mont Blanc, Zegna, Zero Halliburton en is official supplier van Yamaha Moto GP Team.

Volg ons op social media
Adresgegevens

Label Marketing
Stekkenbergweg 3G
1105 AH Amsterdam
T +31 20 60 90 444