Let's talk: call +31 20 60 90 444

Kessler

Otto Kessler: handschoenen  met 'stempel van kwaliteit'
Kessler maakt sinds 1923 kwaliteitshandschoenen en is één van de handproducenten in Europa. Het familiebedrijf heeft een grote groei doorgemaakt: van een klein productiebderijf tot een organisatie waar 600 mensen werken en eigen fabrieken bezit in verschillende werelddelen. Kessler produceert ook voor internationale grote modemerken, private label en voor overheidsinstanties.

5 Segmenten
Alle handschoenen zijn zowel modisch als functioneel. Zijn bovendien geschikt voor alle omstandigheden. Ook zijn er technische aspecten verwerkt in de designs, De collectie is opgedeeld in 5 segmenten voor zowel dames als heren:

- Fashion
- Casual
- Classic
- Heritage
- Touch Screen

Touch Screen-segment
De handschoenen in het Touch Screen-segment zijn gemaakt van verschillende ledersoorten met touch-technologie. Daarmee is het mogelijk om o.a. een smartphone te bedienen zonder de handschoen af te doen. De 'Classic' en Casual handschoenen in deze lijn worden zowel in leder- als canvaskwaliteiten vervaardigd.

Kwaliteit
Alle handschoenen van Kessler zijn voorzien van 'een stempel van kwaliteit'. De handschoenen zijn te verkrijgen in een brede kleurstelling. De 'bestsellers'worden in minimaal 15 kleuren uitgebracht. Veel handschoenen, vooral de dames collectie, zijn voorzien van modische details. Denk hierbij aan prints, studs en franjes.

Volg ons op social media
Adresgegevens

Label Marketing
Stekkenbergweg 3G
1105 AH Amsterdam
T +31 20 60 90 444